De gemiddelde prijs per vierkante meter in Giessenburg-Recreatie-Zuid is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Giessenburg-Recreatie-Zuid
-8.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Giessenburg-Recreatie-Zuid is
27%
De woningprijzen in Giessenburg-Recreatie-Zuid zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Giessenburg-Recreatie-Zuid.

Met een woning in Giessenburg-Recreatie-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Giessenburg-Recreatie-Zuid het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Molenlanden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,690 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Giessenburg-Recreatie-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Giessenburg-Recreatie-Zuid in Giessenburg?

Een huis kopen in Giessenburg-Recreatie-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Giessenburg-Recreatie-Zuid in Giessenburg.

In de buurt Giessenburg-Recreatie-Zuid in Giessenburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,293 inwoners per vierkante kilometer en 35 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Giessenburg-Recreatie-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Giessenburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.