De gemiddelde vierkantemeterprijs in Giessenburg-Zuidwest is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Giessenburg-Zuidwest
9.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Giessenburg-Zuidwest is
23%
De prijzen van huizen in Giessenburg-Zuidwest zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Giessenburg-Zuidwest.

Als je investeert in een huis in Giessenburg-Zuidwest zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Giessenburg-Zuidwest het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Molenlanden. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,690 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Giessenburg-Zuidwest achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Giessenburg-Zuidwest in Giessenburg?

Een huis kopen in Giessenburg-Zuidwest is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Giessenburg-Zuidwest in Giessenburg.

In de wijk Giessenburg-Zuidwest in Giessenburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,401 mensen per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Giessenburg-Zuidwest zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Giessenburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.