De lokale woningmarkt in Nieuw-Lekkerland-Buitengebied.

Als woningbezitter in Nieuw-Lekkerland-Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw-Lekkerland-Buitengebied het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Molenlanden. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,670 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuw-Lekkerland-Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Nieuw-Lekkerland-Buitengebied in Nieuw-Lekkerland?

Een huis kopen in Nieuw-Lekkerland-Buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw-Lekkerland-Buitengebied in Nieuw-Lekkerland.

In de buurt Nieuw-Lekkerland-Buitengebied in Nieuw-Lekkerland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 37 mensen per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Nieuw-Lekkerland-Buitengebied zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 16% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuw-Lekkerland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.