De gemiddelde prijs per vierkante meter in Loil is € 3,293/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Loil
4.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Loil is
20%
De woningprijzen in Loil zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Loil.

Als woningbezitter in Loil zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,293 per vierkante meter. Hiermee doet Loil het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Montferland. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Loil achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Loil in Didam?

Een huis kopen in Loil is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Loil in Didam.

In de buurt Loil in Didam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,863 mensen per vierkante kilometer en 330 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Loil zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Didam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.