De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nieuw-Dijk is € 2,920/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuw-Dijk
11.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nieuw-Dijk is
17%
De waarde van woningen in Nieuw-Dijk zijn het afgelopen jaar opgelopen met
20.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nieuw-Dijk.

Als je woningbezitter wordt in Nieuw-Dijk zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 20.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,920 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw-Dijk het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Montferland. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuw-Dijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nieuw-Dijk in Didam?

Een huis kopen in Nieuw-Dijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw-Dijk in Didam.

In de buurt Nieuw-Dijk in Didam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,022 bewoners per vierkante kilometer en 320 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nieuw-Dijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Didam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.