De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen De Heegh is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen De Heegh
-10.0%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen De Heegh is
24%
De huizenprijzen in Verspreide huizen De Heegh zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen De Heegh.

Als woningbezitter in Verspreide huizen De Heegh zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen De Heegh het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Montferland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen De Heegh achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen De Heegh in Didam?

Een huis kopen in Verspreide huizen De Heegh is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen De Heegh in Didam.

In de buurt Verspreide huizen De Heegh in Didam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 252 mensen per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen De Heegh zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 15% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 22% tussen de 25 tot 45 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Didam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.