De lokale huizenprijzen in Kilder.

Als je een huis koopt in Kilder zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,040 per vierkante meter. Hiermee doet Kilder het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Montferland. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kilder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Kilder in Kilder?

Een huis kopen in Kilder is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kilder in Kilder.

In de wijk Kilder in Kilder is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,524 inwoners per vierkante kilometer en 410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kilder zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kilder on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.