De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Mastwijk is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Mastwijk is
21%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Mastwijk.

Met een woning in Verspreide huizen Mastwijk zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Mastwijk het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Montfoort. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met -1.0% tot € 4,194 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Mastwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Mastwijk in Montfoort?

Een huis kopen in Verspreide huizen Mastwijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Mastwijk in Montfoort.

In de buurt Verspreide huizen Mastwijk in Montfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 80 inwoners per vierkante kilometer en 170 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Mastwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Montfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.