De gemiddelde prijs per vierkante meter in Laagraven is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Laagraven is
57%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Laagraven.

Als je woningbezitter wordt in Laagraven zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Laagraven het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Nieuwegein. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,142 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Laagraven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Laagraven in Nieuwegein?

Een huis kopen in Laagraven is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Laagraven in Nieuwegein.

In de buurt Laagraven in Nieuwegein is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 75 bewoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Laagraven zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwegein on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.