De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijnhuizen is € 5,044/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijnhuizen
15.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Rijnhuizen is
52%
De huizenprijzen in Rijnhuizen zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rijnhuizen.

Als woningbezitter in Rijnhuizen zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,044 per vierkante meter. Hiermee doet Rijnhuizen het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Nieuwegein. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,142 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rijnhuizen gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rijnhuizen in Nieuwegein?

Een huis kopen in Rijnhuizen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijnhuizen in Nieuwegein.

In de buurt Rijnhuizen in Nieuwegein is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 610 mensen per vierkante kilometer en 315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Rijnhuizen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwegein on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.