De gemiddelde vierkantemeterprijs in Strijland-oost is € 3,804/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Strijland-oost
8.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Strijland-oost is
25%
De prijzen van huizen in Strijland-oost zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Strijland-oost.

Als je investeert in een huis in Strijland-oost zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,804 per vierkante meter. Hiermee doet Strijland-oost het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Nijkerk. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 4,203 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Strijland-oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Strijland-oost in Nijkerk?

Een huis kopen in Strijland-oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Strijland-oost in Nijkerk.

In de wijk Strijland-oost in Nijkerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,021 mensen per vierkante kilometer en 645 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Strijland-oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijkerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.