De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hees is € 4,266/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hees
4.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Hees is
23%
De prijzen van huizen in Hees zijn het afgelopen jaar verminderd met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hees.

Als je investeert in een huis in Hees zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,266 per vierkante meter. Hiermee doet Hees het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Nijmegen. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,046 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hees achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hees in Nijmegen?

Een huis kopen in Hees is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hees in Nijmegen.

In de wijk Hees in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,465 mensen per vierkante kilometer en 1,535 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hees zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 365 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.