De gemiddelde prijs per vierkante meter in Neerbosch-Oost is € 3,354/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Neerbosch-Oost
7.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Neerbosch-Oost is
29%
De prijzen van woningen in Neerbosch-Oost zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Neerbosch-Oost.

Als woningbezitter in Neerbosch-Oost zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,354 per vierkante meter. Hiermee doet Neerbosch-Oost het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Nijmegen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,046 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Neerbosch-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Neerbosch-Oost in Nijmegen?

Een huis kopen in Neerbosch-Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Neerbosch-Oost in Nijmegen.

In de buurt Neerbosch-Oost in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,138 mensen per vierkante kilometer en 3,840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Neerbosch-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 950 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.