De gemiddelde prijs per vierkante meter in Ooyse Schependom is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Ooyse Schependom
4.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ooyse Schependom is
38%
De prijzen van woningen in Ooyse Schependom zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Ooyse Schependom.

Met een woning in Ooyse Schependom zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Ooyse Schependom het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Nijmegen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ooyse Schependom achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Ooyse Schependom in Nijmegen?

Een huis kopen in Ooyse Schependom is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ooyse Schependom in Nijmegen.

In de buurt Ooyse Schependom in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 332 inwoners per vierkante kilometer en 165 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Ooyse Schependom zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.