De gemiddelde vierkantemeterprijs in Schiekamp-Zuid is € 3,224/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schiekamp-Zuid
4.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Schiekamp-Zuid is
28%
De woningprijzen in Schiekamp-Zuid zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Schiekamp-Zuid.

Als je een huis koopt in Schiekamp-Zuid zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,224 per vierkante meter. Hiermee doet Schiekamp-Zuid het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Nissewaard. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,202 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Schiekamp-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Schiekamp-Zuid in Spijkenisse?

Een huis kopen in Schiekamp-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schiekamp-Zuid in Spijkenisse.

In de wijk Schiekamp-Zuid in Spijkenisse is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,721 inwoners per vierkante kilometer en 1,040 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Schiekamp-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 255 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Spijkenisse on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.