De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nuenen-Noord is € 4,296/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Nuenen-Noord
0.4%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Nuenen-Noord is
34%
De woningwaardes in Nuenen-Noord zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nuenen-Noord.

Als bezitter van een huis in Nuenen-Noord zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,296 per vierkante meter. Hiermee doet Nuenen-Noord het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,648 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nuenen-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nuenen-Noord in Nuenen?

Een huis kopen in Nuenen-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nuenen-Noord in Nuenen.

In de wijk Nuenen-Noord in Nuenen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,166 bewoners per vierkante kilometer en 2,625 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nuenen-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 720 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nuenen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.