De lokale huizenmarkt in Buitengebied Kerkhoven.

Als je woningbezitter wordt in Buitengebied Kerkhoven zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Kerkhoven het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oisterwijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,952 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Kerkhoven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Kerkhoven in Oisterwijk?

Een huis kopen in Buitengebied Kerkhoven is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Kerkhoven in Oisterwijk.

In de buurt Buitengebied Kerkhoven in Oisterwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 64 bewoners per vierkante kilometer en 35 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buitengebied Kerkhoven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oisterwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.