De lokale woningmarkt in Pannenschuur.

Als woningbezitter in Pannenschuur zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,912 per vierkante meter. Hiermee doet Pannenschuur het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Oisterwijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,952 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Pannenschuur voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Pannenschuur in Oisterwijk?

Een huis kopen in Pannenschuur is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Pannenschuur in Oisterwijk.

In de buurt Pannenschuur in Oisterwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,201 mensen per vierkante kilometer en 2,385 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Pannenschuur zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 920 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oisterwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.