De gemiddelde vierkantemeterprijs in Waterhoef / Klompven is € 4,430/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Waterhoef / Klompven
-0.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Waterhoef / Klompven is
28%
De huizenprijzen in Waterhoef / Klompven zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Waterhoef / Klompven.

Als je een huis koopt in Waterhoef / Klompven zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,430 per vierkante meter. Hiermee doet Waterhoef / Klompven het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Oisterwijk. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Waterhoef / Klompven voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Waterhoef / Klompven in Oisterwijk?

Een huis kopen in Waterhoef / Klompven is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Waterhoef / Klompven in Oisterwijk.

In de wijk Waterhoef / Klompven in Oisterwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,205 inwoners per vierkante kilometer en 1,575 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Waterhoef / Klompven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 515 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oisterwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.