De gemiddelde vierkantemeterprijs in Centrum Oisterwijk is € 4,603/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum Oisterwijk
2.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Centrum Oisterwijk is
50%
De waarde van huizen in Centrum Oisterwijk zijn het afgelopen jaar opgelopen met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Centrum Oisterwijk.

Als bezitter van een huis in Centrum Oisterwijk zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,603 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum Oisterwijk het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Oisterwijk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Centrum Oisterwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Centrum Oisterwijk in Oisterwijk?

Een huis kopen in Centrum Oisterwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum Oisterwijk in Oisterwijk.

In de wijk Centrum Oisterwijk in Oisterwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,443 bewoners per vierkante kilometer en 1,205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Centrum Oisterwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oisterwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.