De gemiddelde vierkantemeterprijs in Haulerwijk-Bruïneweg is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Haulerwijk-Bruïneweg is
30%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Haulerwijk-Bruïneweg.

Als bezitter van een huis in Haulerwijk-Bruïneweg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Haulerwijk-Bruïneweg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Ooststellingwerf. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,073 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Haulerwijk-Bruïneweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Haulerwijk-Bruïneweg in Haulerwijk?

Een huis kopen in Haulerwijk-Bruïneweg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Haulerwijk-Bruïneweg in Haulerwijk.

In de wijk Haulerwijk-Bruïneweg in Haulerwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,550 bewoners per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Haulerwijk-Bruïneweg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haulerwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.