De lokale woningmarkt in Oosterwolde-Iris.

Als woningbezitter in Oosterwolde-Iris zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 37.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,850 per vierkante meter. Hiermee doet Oosterwolde-Iris het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Ooststellingwerf. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,051 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oosterwolde-Iris voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Oosterwolde-Iris in Oosterwolde?

Een huis kopen in Oosterwolde-Iris is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oosterwolde-Iris in Oosterwolde.

In de buurt Oosterwolde-Iris in Oosterwolde is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,800 mensen per vierkante kilometer en 135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oosterwolde-Iris zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oosterwolde on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.