De lokale woningmarkt in Beetsterzwaag-Centrum.

Als je investeert in een huis in Beetsterzwaag-Centrum zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,137 per vierkante meter. Hiermee doet Beetsterzwaag-Centrum het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Opsterland. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Beetsterzwaag-Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Beetsterzwaag-Centrum in Beetsterzwaag?

Een huis kopen in Beetsterzwaag-Centrum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beetsterzwaag-Centrum in Beetsterzwaag.

In de wijk Beetsterzwaag-Centrum in Beetsterzwaag is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,211 mensen per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Beetsterzwaag-Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Beetsterzwaag on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.