De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gorredijk-Bloemenwijk is € 3,008/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Gorredijk-Bloemenwijk
10.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Gorredijk-Bloemenwijk is
22%
De woningwaardes in Gorredijk-Bloemenwijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Gorredijk-Bloemenwijk.

Als woningbezitter in Gorredijk-Bloemenwijk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,008 per vierkante meter. Hiermee doet Gorredijk-Bloemenwijk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Opsterland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gorredijk-Bloemenwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gorredijk-Bloemenwijk in Gorredijk?

Een huis kopen in Gorredijk-Bloemenwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gorredijk-Bloemenwijk in Gorredijk.

In de buurt Gorredijk-Bloemenwijk in Gorredijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,718 mensen per vierkante kilometer en 280 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Gorredijk-Bloemenwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gorredijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.