De gemiddelde vierkantemeterprijs in Gorredijk-Buitengebied is € 3,137/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Gorredijk-Buitengebied
0.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Gorredijk-Buitengebied is
26%
De prijzen van huizen in Gorredijk-Buitengebied zijn het afgelopen jaar gegroeid met
24.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Gorredijk-Buitengebied.

Als bezitter van een huis in Gorredijk-Buitengebied zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 24.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,137 per vierkante meter. Hiermee doet Gorredijk-Buitengebied het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Opsterland. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,973 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Gorredijk-Buitengebied voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Gorredijk-Buitengebied in Gorredijk?

Een huis kopen in Gorredijk-Buitengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gorredijk-Buitengebied in Gorredijk.

In de wijk Gorredijk-Buitengebied in Gorredijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 34 bewoners per vierkante kilometer en 140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Gorredijk-Buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gorredijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.