De gemiddelde vierkantemeterprijs in Gorredijk-Centrum is € 2,915/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Gorredijk-Centrum
1.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Gorredijk-Centrum is
29%
De waarde van huizen in Gorredijk-Centrum zijn het afgelopen jaar opgelopen met
21.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Gorredijk-Centrum.

Als je investeert in een huis in Gorredijk-Centrum zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,915 per vierkante meter. Hiermee doet Gorredijk-Centrum het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Opsterland. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Gorredijk-Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Gorredijk-Centrum in Gorredijk?

Een huis kopen in Gorredijk-Centrum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gorredijk-Centrum in Gorredijk.

In de wijk Gorredijk-Centrum in Gorredijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,735 mensen per vierkante kilometer en 790 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Gorredijk-Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gorredijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.