De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gorredijk-De Kromten is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Gorredijk-De Kromten
10.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Gorredijk-De Kromten is
21%
De prijzen van woningen in Gorredijk-De Kromten zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Gorredijk-De Kromten.

Als woningbezitter in Gorredijk-De Kromten zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Gorredijk-De Kromten het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Opsterland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gorredijk-De Kromten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gorredijk-De Kromten in Gorredijk?

Een huis kopen in Gorredijk-De Kromten is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gorredijk-De Kromten in Gorredijk.

In de buurt Gorredijk-De Kromten in Gorredijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 144 mensen per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Gorredijk-De Kromten zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gorredijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.