De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gorredijk-Loevestein is € 3,075/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Gorredijk-Loevestein
5.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Gorredijk-Loevestein is
20%
De waarde van woningen in Gorredijk-Loevestein zijn het afgelopen jaar opgelopen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Gorredijk-Loevestein.

Als woningbezitter in Gorredijk-Loevestein zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,075 per vierkante meter. Hiermee doet Gorredijk-Loevestein het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Opsterland. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,973 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gorredijk-Loevestein voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gorredijk-Loevestein in Gorredijk?

Een huis kopen in Gorredijk-Loevestein is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gorredijk-Loevestein in Gorredijk.

In de buurt Gorredijk-Loevestein in Gorredijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,278 mensen per vierkante kilometer en 350 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Gorredijk-Loevestein zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gorredijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.