De lokale huizenprijzen in Beetsterzwaag-Olterterp.

Als je een huis koopt in Beetsterzwaag-Olterterp zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Beetsterzwaag-Olterterp het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Opsterland. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Beetsterzwaag-Olterterp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Beetsterzwaag-Olterterp in Olterterp?

Een huis kopen in Beetsterzwaag-Olterterp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beetsterzwaag-Olterterp in Olterterp.

In de wijk Beetsterzwaag-Olterterp in Olterterp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13 inwoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Beetsterzwaag-Olterterp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Olterterp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.