De lokale huizenmarkt in Hekendorpse buurt.

Als bezitter van een huis in Hekendorpse buurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Hekendorpse buurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Oudewater. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,260 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hekendorpse buurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Hekendorpse buurt in Hekendorp?

Een huis kopen in Hekendorpse buurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hekendorpse buurt in Hekendorp.

In de wijk Hekendorpse buurt in Hekendorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 53 bewoners per vierkante kilometer en 85 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Hekendorpse buurt zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 13% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hekendorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.