De lokale huizenmarkt in Rozendaal.

Als bezitter van een huis in Rozendaal zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Rozendaal het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Krimpenerwaard. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,667 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rozendaal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Rozendaal in Haastrecht?

Een huis kopen in Rozendaal is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rozendaal in Haastrecht.

In de wijk Rozendaal in Haastrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 191 bewoners per vierkante kilometer en 35 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Rozendaal zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haastrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.