De lokale huizenmarkt in Klein Hekendorp buitengebied.

Als je woningbezitter wordt in Klein Hekendorp buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Klein Hekendorp buitengebied het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Oudewater. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,260 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Klein Hekendorp buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Klein Hekendorp buitengebied in Oudewater?

Een huis kopen in Klein Hekendorp buitengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Klein Hekendorp buitengebied in Oudewater.

In de buurt Klein Hekendorp buitengebied in Oudewater is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 31 bewoners per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Klein Hekendorp buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 25% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oudewater on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.