De lokale huizenmarkt in Kern Driel.

Als bezitter van een huis in Kern Driel zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Kern Driel het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Overbetuwe. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,478 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kern Driel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Kern Driel in Driel?

Een huis kopen in Kern Driel is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kern Driel in Driel.

In de wijk Kern Driel in Driel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,883 bewoners per vierkante kilometer en 100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kern Driel zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Driel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.