De lokale huizenmarkt in Oldenhof.

Als je woningbezitter wordt in Oldenhof zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 27.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,909 per vierkante meter. Hiermee doet Oldenhof het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Overbetuwe. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,478 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oldenhof voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Oldenhof in Driel?

Een huis kopen in Oldenhof is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oldenhof in Driel.

In de buurt Oldenhof in Driel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,594 bewoners per vierkante kilometer en 445 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oldenhof zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 185 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Driel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.