De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vriesenpolder is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Vriesenpolder is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vriesenpolder.

Als je investeert in een huis in Vriesenpolder zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Vriesenpolder het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Papendrecht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,420 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vriesenpolder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vriesenpolder in Papendrecht?

Een huis kopen in Vriesenpolder is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vriesenpolder in Papendrecht.

In de wijk Vriesenpolder in Papendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 14 mensen per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Vriesenpolder zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Papendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.