De gemiddelde prijs per vierkante meter in Purmer-Noord is € 3,848/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Purmer-Noord
6.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Purmer-Noord is
25%
De woningwaardes in Purmer-Noord zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Purmer-Noord.

Met een woning in Purmer-Noord zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,848 per vierkante meter. Hiermee doet Purmer-Noord het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Purmerend. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 4,144 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Purmer-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Purmer-Noord in Purmerend?

Een huis kopen in Purmer-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Purmer-Noord in Purmerend.

In de buurt Purmer-Noord in Purmerend is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,082 inwoners per vierkante kilometer en 6,505 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Purmer-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,495 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Purmerend on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.