De gemiddelde vierkantemeterprijs in Koudhoorn is € 5,585/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Koudhoorn
-3.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Koudhoorn is
24%
De huizenprijzen in Koudhoorn zijn het afgelopen jaar gestegen met
73.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Koudhoorn.

Als je een huis koopt in Koudhoorn zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 73.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,585 per vierkante meter. Hiermee doet Koudhoorn het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Putten. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 17.0% tot € 4,530 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Koudhoorn voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Koudhoorn in Putten?

Een huis kopen in Koudhoorn is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Koudhoorn in Putten.

In de wijk Koudhoorn in Putten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 237 inwoners per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Koudhoorn zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Putten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.