De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving is € 8,741/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving
8.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving is
25%
De woningwaardes in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
168.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 168.0% tot een gemiddelde prijs van € 8,741 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Putten. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 17.0% tot € 4,530 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving in Putten?

Een huis kopen in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving in Putten.

In de buurt Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving in Putten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 200 mensen per vierkante kilometer en 610 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Krachtighuizen en omgeving zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Putten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.