De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Nulde is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Nulde is
24%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Nulde.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Nulde zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Nulde het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Putten. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 17.0% tot € 4,530 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Nulde achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Nulde in Putten?

Een huis kopen in Verspreide huizen Nulde is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Nulde in Putten.

In de wijk Verspreide huizen Nulde in Putten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 31 inwoners per vierkante kilometer en 120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Nulde zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Putten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.