De lokale woningmarkt in Reusel.

Als woningbezitter in Reusel zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,486 per vierkante meter. Hiermee doet Reusel het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Reusel-De Mierden. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,543 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Reusel voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Reusel in Reusel?

Een huis kopen in Reusel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Reusel in Reusel.

In de buurt Reusel in Reusel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,075 mensen per vierkante kilometer en 3,105 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Reusel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,055 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Reusel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.