De gemiddelde prijs per vierkante meter in Donkersloot is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Donkersloot
5.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Donkersloot is
24%
De waarde van woningen in Donkersloot zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Donkersloot.

Met een woning in Donkersloot zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Donkersloot het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Ridderkerk. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,540 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Donkersloot achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Donkersloot in Ridderkerk?

Een huis kopen in Donkersloot is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Donkersloot in Ridderkerk.

In de buurt Donkersloot in Ridderkerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 47 inwoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Donkersloot zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ridderkerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.