De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoogvonderen is € 2,557/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoogvonderen
4.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hoogvonderen is
24%
De huizenprijzen in Hoogvonderen zijn het afgelopen jaar gestegen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hoogvonderen.

Met een woning in Hoogvonderen zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,557 per vierkante meter. Hiermee doet Hoogvonderen het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Roermond. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoogvonderen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoogvonderen in Roermond?

Een huis kopen in Hoogvonderen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoogvonderen in Roermond.

In de buurt Hoogvonderen in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,968 inwoners per vierkante kilometer en 1,455 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hoogvonderen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 570 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.