De gemiddelde prijs per vierkante meter in Leeuwen is € 2,363/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Leeuwen
4.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Leeuwen is
24%
De woningprijzen in Leeuwen zijn het afgelopen jaar gezakt met
-7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Leeuwen.

Met een woning in Leeuwen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,363 per vierkante meter. Hiermee doet Leeuwen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Roermond. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Leeuwen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Leeuwen in Roermond?

Een huis kopen in Leeuwen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leeuwen in Roermond.

In de buurt Leeuwen in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,193 inwoners per vierkante kilometer en 475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Leeuwen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 170 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.