De gemiddelde prijs per vierkante meter in Landerije is € 4,522/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Landerije
6.3%
Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Landerije is
22%
De waarde van woningen in Landerije zijn het afgelopen jaar opgelopen met
29.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Landerije.

Als je woningbezitter wordt in Landerije zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 29.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,522 per vierkante meter. Hiermee doet Landerije het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Roosendaal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Landerije voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Landerije in Roosendaal?

Een huis kopen in Landerije is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Landerije in Roosendaal.

In de buurt Landerije in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,632 bewoners per vierkante kilometer en 345 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Landerije zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 16% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 11% tussen de 25 tot 45 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.