De gemiddelde prijs per vierkante meter in Langdonk-West is € 3,163/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Langdonk-West
10.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Langdonk-West is
24%
De waarde van woningen in Langdonk-West zijn het afgelopen jaar opgelopen met
29.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Langdonk-West.

Als woningbezitter in Langdonk-West zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 29.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,163 per vierkante meter. Hiermee doet Langdonk-West het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Roosendaal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Langdonk-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Langdonk-West in Roosendaal?

Een huis kopen in Langdonk-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Langdonk-West in Roosendaal.

In de buurt Langdonk-West in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,723 mensen per vierkante kilometer en 745 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Langdonk-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 305 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.