De gemiddelde prijs per vierkante meter in Tolberg-Centrum is € 3,300/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tolberg-Centrum
1.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Tolberg-Centrum is
19%
De prijzen van woningen in Tolberg-Centrum zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Tolberg-Centrum.

Als je woningbezitter wordt in Tolberg-Centrum zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,300 per vierkante meter. Hiermee doet Tolberg-Centrum het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Roosendaal. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Tolberg-Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Tolberg-Centrum in Roosendaal?

Een huis kopen in Tolberg-Centrum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tolberg-Centrum in Roosendaal.

In de buurt Tolberg-Centrum in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,565 bewoners per vierkante kilometer en 1,320 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Tolberg-Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 535 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.