De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vroenhout is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Vroenhout
10.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Vroenhout is
18%
De waarde van huizen in Vroenhout zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vroenhout.

Als je een huis koopt in Vroenhout zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Vroenhout het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Roosendaal. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vroenhout achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vroenhout in Roosendaal?

Een huis kopen in Vroenhout is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vroenhout in Roosendaal.

In de wijk Vroenhout in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 41 inwoners per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Vroenhout zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.