De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vrouwenhof is € 3,222/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vrouwenhof
2.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Vrouwenhof is
25%
De woningwaardes in Vrouwenhof zijn het afgelopen jaar gedaald met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vrouwenhof.

Als je een huis koopt in Vrouwenhof zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde daalde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,222 per vierkante meter. Hiermee doet Vrouwenhof het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Roosendaal. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vrouwenhof achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vrouwenhof in Roosendaal?

Een huis kopen in Vrouwenhof is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vrouwenhof in Roosendaal.

In de wijk Vrouwenhof in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,337 inwoners per vierkante kilometer en 410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vrouwenhof zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.