De gemiddelde prijs per vierkante meter in Centrum-Nieuw is € 3,200/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum-Nieuw
3.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Centrum-Nieuw is
38%
De huizenprijzen in Centrum-Nieuw zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Centrum-Nieuw.

Als je woningbezitter wordt in Centrum-Nieuw zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,200 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum-Nieuw het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Roosendaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,039 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Centrum-Nieuw voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Centrum-Nieuw in Roosendaal?

Een huis kopen in Centrum-Nieuw is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum-Nieuw in Roosendaal.

In de buurt Centrum-Nieuw in Roosendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,932 bewoners per vierkante kilometer en 690 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Centrum-Nieuw zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roosendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.