De lokale woningmarkt in Vondelingenplaat.

Als je investeert in een huis in Vondelingenplaat zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Vondelingenplaat het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Rotterdam. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vondelingenplaat achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Vondelingenplaat in Vondelingenplaat Rotterdam?

Een huis kopen in Vondelingenplaat is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vondelingenplaat in Vondelingenplaat Rotterdam.

In de wijk Vondelingenplaat in Vondelingenplaat Rotterdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 mensen per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Vondelingenplaat zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is onbewoonde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vondelingenplaat Rotterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.